Kiilopään vuokraamo

Kiilopään vuokraamosta vastaa Roll Outdoors.

Puh. 0400 188 261
Sähköposti: kiilopaa@rolloutdoors.com

VUOKRAAMO AVOINNA PÄIVITTÄIN KLO 9-14 .

Vuokraamomme Kiilopäällä palvelee Saariselän alueen hiihtäjiä, pyöräilijöitä ja omatoimiretkeilijöitä. Tarjolla on perinteisen ja vapaan suksia, tunturi- ja metsäsuksia, lapsi- ja tavara-ahkioita, sähköläskipyöriä, lihasvetoisia läskipyöriä, otsalamppuja sekä lumikenkiä ja liukulumikenkiä. Vuokraamosta löydät myös kaikki retkeilyvälineet (rinkat, teltat, makuupussit keittimet ja riippumatot). Tavaraa on rajoitetusti ja suosittelemme varamaan etukäteen.

Joulun huipputarjous

Vuokraamopassi 99€/hlö/3 päivää. Sisältää pyörän vuokran yhdeksi päiväksi ja seuraaviksi päiviksi vapaavalintaiset lumiliikuntavälineet (tunturisukset, lumikengät, liukulumikengät, vapaan tai perinteisen sukset). Voit myös vaihtaa lumiliikuntavälineitä kesken päivän.

Vuokraamopassi on myynnissä 14.12.2020-10.1.2021. Passin voi ostaa netistä viimeistään kolme päivää ennen passin voimassaoloajan alkamista. Tämän jälkeen passin voi ostaa suoraan vuokraamosta. Passeja on myynnissä rajoitettu määrä.

Tuotteet ja hinnasto

Talvivarusteiden hinnasto löytyy täältä.

Huom! Maksuvälineenä käyvät käteisen ja korttimaksun lisäksi yleisimmät liikuntasetelit: Smartum, Edenred, TYKY sekä ePassi.

Voit varata välineet sähköisen varauspalvelun kautta.

Varaa välineet ja retket