Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ski & Yoga

28.2 6.3

Tunturihiihto, jooga, hyvä ruoka ja savusauna – täydellinen resepti virkistävään päivään. Ski&Yoga -päivä Kiilopäällä tarjoaa täydellisen hengähdyshetken arjen kiireistä.

Ohjelma alkaa rauhallisella hiihtolenkillä tunturimaisemissa. Hiihdämme omia reittejämme hoidettujen latujen ulkopuolella ja nautimme hiljaisuudesta ja luonnon rauhasta.

Hiihtolenkin jälkeen nautimme ravitsevaa lounasta ja siirrymme rentoutumaan joogamatolle. Päivän lopuksi pääset vielä rentoutumaan saunan lauteilla ja pulahtamaan avantoon.

Ajankohta: 

keskiviikkoisin 28.2. ja 6.3.

Ohjelma:

9-12 Tunturihiihtoretki

12-13 Lounas Kiilopään ravintolassa

13-14.30 Syvärentouttava jooga

16.30-18 Savusauna ja avanto

Hinta: 140 €/hlö. Hinta sisältää opastuksen, välineet hiihtoretkelle, keittolounaan ja saunan. Ski&Yoga -päivä toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään kuusi tapahtumaa edeltävänä sunnuntaina. Ryhmän maksimikoko on 12 henkilöä.

Tietoja ohjaajasta:

Olen Pilvi Ingebrigtsen, Ivalolainen hyvinvointialan yrittäjä. Olen luotsannut Kunnonhoitola yritystäni jo yli kymmenen vuoden ajan. Tarjoan hoitohuoneellani Ivalossa osteopaattisia hoitoja aina vauvoista vaariin syvällä ammattitaidolla. Osteopatian lisäksi tarjoan hyvinvointia joogan & liikkeen muodossa niin säännöllisinä viikkotunteina Ivalossa kuin tunnelmallisina tapahtumina ympäri pohjoista.

Toimintaani ohjaa rakkaus elämän ihmeellisyyksiin sekä loputon mielenkiinto ihmismielen ja -kehon salaisuuksiin. Joogatunneillani haluan luoda lempeyden täyteisen ympäristön jossa voimme antautua käsillä olevaan hetkeen, uppoutua kehoa liikuttavien sisäisten ja ulkoisten rytmien keinutukseen sekä nauttia olemuksemme kerroksista kaikkinensa. Toisinaan joogatunneillani elon kuohut tyrskyävät kehoistamme voimallisena, pitelemättömänä liikkeenä kun taas toisinaan sukellamme syvän levon kautta autuaaseen hiljaisuuteen palautumaan. Jokainen on tervetullut tunneille juuri sellaisenaan ilmentämään kaikkea sitä mikä juuri sillä hetkellä on läsnä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.