Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Joogaa tunturissa

28.6 3.7

On aika viettää 10. kertaa Joogaa tunturissa Kiilopäällä!

Joogaa tunturissa –kurssilla yhdistämme lempeät joogaharjoitukset ja luontoretket yhtenäiseksi kokemukseksi. Kurssilla pääset kulkemaan vaikuttavissa luonnon kauniissa paikoissa tuntureilla, kuruissa ja metsissä polkujen ulkopuolella. Viehättävät kukat ja kesäiset kasvit lumoavat. kun kapustarinnan laulu johdattaa poluillamme. Voit halata monta sataa vuotta vanhoja mäntyjä. Tuntea maan jalkojen alla. kun kuljemme osuuksia paljain jaloin. Meditoimme luonnon sylissä ja tunnemme maan energian. Opit luonnosta ja itsestäsi. Teemme aamuisin kehoa herättelevää ja energiaa nostattavaa lempeää joogaharjoitusta, jotka vahvistavat keskivartaloa ja avaavat rintakehän aluetta syventäen hengitystä ja notkistaen selkää. Iltaisin päivästä palauttavat yinjoogaharjoitukset. Asanaharjoitukset vahvistavat ja notkistavat kehoa. Retkillä kuljetaan polkujen ulkopuolella tuntureita ylös ja alas. Päivämatkat ovat noin 10-13 kilometriä. Pyhä-Nattasten retkellä 5km.

Hinta:

799 e/hlö

Hinta sisältää: ohjelman, majoituksen hotellissa jaetussa 2 hengen huoneessa (1 hengen huone lisämaksusta 100e), täysihoidon (tulopäivän päivällisestä lähtöaamun aamiaiseen, eväät/lounas ohjelman mukaan), välineet ohjelman mukaiset saunat.

Järjestäjä: Suomen Latu Kiilopää

Varaukset: kiilopaasales@suomenlatu.fi

Kurssin tavoite: Joogan keinoin ja tunturiluonnon elinvoimaa lisäävin vaikuttein parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kurssin kohderyhmä: Kaikki joogasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneet. Kurssilla liikutaan luonnossa polkujenkin ulkopuolella ja tehdään päivittäin fyysisiä joogaharjoitteita. Vaatii hyvää peruskuntoa.

Kurssivarustus: päiväretkivarusteet: vaelluskengät tai lenkkarit, (mahdollisesti kumisaappaat jos sateinen kesä – voi myös vuokrata paikan päältä koot 39 ->) reppu, termospullo, retkievästä ja juotavaa termospulloon – sopiva vaatetus – myös lämmintä vaatetusta, – joogamatto, jos sinulla sellainen on. Mattoja saa myös lainaan – rennot joustavat harjoitteluvaatteet. – muistiinpanovälineet. – viltti loppurentoutukseen, kävelysauvat – jos sinulla on ja haluat ottaa matkaan. Sauvoja löytyy myös kiilopäält

Maksu- ja peruutusehdot:

Mikäli peruutus tapahtuu

  • Viimeistään 31 vrk ennen matkan alkua, veloitetaan peruutuskuluina 45 euroa toimistokuluja.
  • Myöhemmin kuin 30 vrk, mutta viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua, veloitetaan peruutuskuluina 50 % varauksen arvosta
  • Myöhemmin kuin 14 vrk ennen matkan alkua pidätetään koko varauksen arvo. 

Mikäli peruutus johtuu joko omasta tai perheenjäsenen äkillisestä sairastumisesta, onnettomuudesta tai kuolemasta, on siitä ilmoitettava viivytyksettä ja toimitettava lääkärintodistus, jolloin palautamme maksun vähennettynä 30 euroa toimistokuluilla. 

Mikäli matka keskeytyy oleskelun aikana Suomen Latu Kiilopäällä mistä tahansa syystä pidätetään koko varauksen arvo. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen.

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Suomen Latu Kiilopäälle postitse tai sähköpostitse, Suomen Latu Kiilopää, Kiilopääntie 620, 99830 Saariselkä tai kiilopaa@suomenlatu.fi. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut Kiilopäälle.

Ohjelma (alustava)

Viikon ohjelma muodostuu sään mukaan. Ajatuksena on, että vietämme päivät kauniissa luonnossa kun ilma on kaunis. Kuljemme tuntureilla ja metsissä välillä joogaten, rentoutuen, meditoiden, hengitys- ja luontoharjoituksia tehden. Palaamme loppu päivästä päivälliselle. Sään ollessa sateinen tai kylmä niin kehittelemme ohjelman sen mukaan osallistujille mieluisaksi. Varmaa on, että päivät koostuvat ulkoilusta ja joogasta.

Perjantai

16.00 Tervetuloa ja ryhmään tutustuminen
17.00 Yinjoogaa reissaajille: matkustamisesta palauttava joogaharjoitus
18.30 Päivällinen

Lauantai

8.00-9.30 Aamujooga herättää kehon päivään
9.30- Aamiainen
11-18.00 Retki tunturiin joogaten ja meditoiden

18.30-19 päivällinen
19-21 sauna

Sunnuntai

8.00-9.30 Aamujooga
9.30- Aamiainen
11-17.00 Pitkä retki

17- yinjooga
18.30 Päivällinen
19-21 sauna

Maanantai

8.00 Aamujooga
9.00 Aamiainen
11-18 Meditatiivinen retki Nattasille
18.30 Päivällinen
19-20 Savusauna

Tiistai

8.00 Aamujooga
9.30 Aamiainen
11.00 Retki tunturiin joogaten ja meditoiden
15.00 Lettujen paistoa Maahisessa
16.30 Yinjooga
18.00 Päivällinen
19-20 Savusauna

Keskiviikko

8.00 Aamujooga
9.00 Aamiainen
10.00 Huoneiden luovutus

Kotiin uusin ajatuksin! Nähdään pian!

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.