Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Rakastu retkeilyyn -kurssi

14.6 15.6

Ota retkeilytaidot haltuun kaksipäiväisellä Rakastu retkeilyyn-kurssilla. Kurssin jälkeen ensikertalainenkin on valmis osallistumaan Tunturihaasteen viiden päivän vaellukselle tai yön yli retkelle.

Kaksipäiväisen kurssin aikana opit porukassa retkeilyn perustaitoja ja -tietoja. Kurssin jälkeen hallitset retkeilyn perusasiat ja voit turvallisesti suunnitella myös omia sulan maan retkiä.

Rakastu retkeilyyn-kurssin ohjelma sopii kaikille retkeilystä innostuneille aikuisille. Retkille osallistuminen vaatii kohtuullista peruskuntoa.

Ajankohta ja hinta:

Rakastu retkeilyyn kurssi Kiilopäällä: pe -la 14.-15.6.2024

Hinta: 100 €/hlö.

Hinta sisältää: Retkeilykurssin ohjelman ja kurssimateriaalin. Majoitus ei sisälly kurssin hintaan, varaathan tarvittaessa majoituksen erikseen.

Kurssin jälkeen voit halutessasi osallistua Tunturihaasteen viiden päivän vaellukselle tai opastetulle yhden yön retkelle.

  • Yön yli retki: su-ma 16.-17.6. (120 €/hlö)
  • Tunturihaasteen 5 päivän vaellus: 16.-20.6. (240 €/hlö).
  • Voit tarvittaessa vuokrata teltan ja keittimen yön yli retkelle vuokraamostamme. Teltta 20 €/vrk (70 € /5 vrk)  ja keitin 10 €/vrk (30€/5vrk).

Ohjelma:

Perjantai

 klo 10–12 Kurssin avaus ja tutustuminen muihin kurssilaisiin. Jokamiehen oikeudet, retkietiketti, päiväreppu, retkeilyvaatteet ja jalkineet.

klo 13–16 Päiväretki, jonka aikana harjoitellaan liikkumista luonnossa kartan kanssa ja suunnistamista.

Lauantai

 klo 10–12 Aamupäivän kurssituokio. Harjoitellaan keittimien käyttöä, rinkan pakkaamista sekä teltan ja muiden majoitteiden pystytystä käytännössä.

klo 13–16 Päiväretki rinkat selässä tuntureille.

klo 18 Rinkkojen pakkaaminen seuraavan päivän retkeä/vaellusta varten.

Sunnuntai (vaellukselle tai yön yli retkelle lähtijät)

klo 10 Varusteiden tarkastus ja lähtö yön yli retkelle tai Tunturihaasteen vaellukselle