Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Retkeilyn verkkokurssi ja aloittelijoiden vaellus

11.9.2022 15.9.2022

Retkeilyn verkkokurssilla opit retkeilyn perustaitoja turvallisesti, mutta rennolla asenteella. Kurssi koostuu verkkokurssista ja sen jälkeen neljän yön opastetusta vaelluksesta Urho Kekkosen kansallispuistossa Kiilopään Tunturihaaste -tapahtumassa. Voit myös osallistua verkkokurssille, vaikka et osallistuisikaan vaellukselle.

Ajankohta: 

  • Verkkokurssi 3 x 2h: keskiviikkoina 10.8., 24.8. ja 31.8. klo 18
  • Vaellus Kiilopään Tunturihaaste -tapahtumassa 11.-15.9.2022

Hinnat:

Verkkokurssi 50 €/hlö Suomen Ladun jäsenille, 55 €/hlö muille. llmoittautuminen verkkokurssille vain netissä. Verkkokurssille otetaan maksimissaan 40 osallistujaa.

Aloittelijoiden vaellus Kiilopään Tunturihaaste -tapahtumassa 185 €/hlö, jos ilmoittaudut 31.7. mennessä ja 245 /hlö, jos ilmoittaudut 31.7. jälkeen. Aloittelijoiden vaelluksen reitti on lyhyempi ja helpompi kuin muiden Tunturihaasteen vaellusryhmien reitit. Maastossa yövytään neljä yötä: 1. yö Kiilopää, 2. yö Suomunruoktu, 3. yö Lankojärvi 4. yö Rautulampi

Hinnat sisältävät osallistumisen tapahtumaan, maaliintulojuhlan ja savusaunan 4. tai 7. vaelluspäivänä, ohjelmaa yöpymispisteillä ja opastetuissa ryhmissä opastuksen. Osallistujat vastaavat omasta huollostaan tapahtuman aikana. Osallistujat kantavat mukanaan tarvitsemansa majoitteen, ruoan ja muut varusteet.


Koulutus: 

Kristina Latvala/ Vanamo Hiking ja Niina Heikkilä/ Luontoninnun rinkassa.

Kristina on eräopas ja erityisopettaja. Hän viihtyy ihmisten seurassa ja nauttii luonnosta sen eri muodoissa. Kristina pitää erityisesti pitkistä vaelluksista niin kesällä kuin talvellakin. Hän haluaa mahdollistaa luontoon tutustumisen kaikille ja opettaa ihmisiä retkeilemään vastuullisesti ja turvallisesti.

Niina Heikkilä on eräopas ja ilmaisu- ja kasvatusaineiden opettaja. Niina on intohimoinen luonnossa liikkuja ja vaeltaa niin saaristossa kuin tuntureillakin joko jalkapatikalla tai suksilla.

Lisätiedot: satu.puolakka@suomenlatu.fi

Pidätämme oikeudet muutoksiin.