Metsähotelli Kiilopää

29.8. - 1.9.

Kiilopäälle, Urho Kekkosen kansallispuiston upeisiin tunturimaisemiin nousee maailman pohjoisin metsähotelli 31.8.2024. Tämä tulee olemaan elämys, josta ei kannata jäädä paitsi. 400-paikkainen metsähotelli tulee henkimään tunturien tunnelmaa ja lähestyvän syksyn väriloistoa. 

Huikean kokemuksen lisäksi luvassa on paljon monipuolista ohjelmaa: lähde mukaan tähtiretkelle, opi retkeilytaitoja, rentoudu tunturijoogassa ja tanssi villinä metsässä. Rikkinäiset retkeilyvarusteet korjaat korjaustyöpajassa ja tarpeettomat myyt retkeilykirppiksellä. Päivän päätteeksi savusaunan lempeät löylyt hellivät kehoa ja mieltä.

Metsähotellissa on ohjattua ja omatoimista ohjelmaa torstaista sunnuntaihin. Osa ohjelmasta vaatii ilmoittautumisen ja on aikataulutettu, osa ohjelmasta toimii non stop-periaatteella.

Samalla viikolla järjestetään myös Tuntureiden onni, ilo ja ihanuus -joogakurssi 28.8.-1.9.2024,

Metsähotellista voi varata järjestäjien pystyttämistä majoitteista oman ”huoneen” eli esimerkiksi retkeilyteltan, riippumaton tai puumajoitteen. Ja mikä parasta: majoittautuminen metsähotellissa on täysin ilmaista! Kiilopään Metsähotelliin kannattaa saapua pidemmänkin matkan päästä. Kiilopään viikko-ohjelman lisäksi Nuku yö ulkona -teemaista ohjelmaa on luvassa Kiilopäällä jo aiemmin samalla viikolla ja  Metsähotellia seuraavina päivinä. Kiilopään mökeissä majoitut mukavasti perheen tai ystäviesi kanssa, hotellistamme löytyy perinteisten kahden hengen huoneiden lisäksi myös neljän hengen huoneita.

Kiilopään Luontohotelli Auhto syksyllä
Siirry takaisin sivun alkuun