Kiilopään lomahuoneisto A4

Suomen Latu Kiilopään lomahuoneistoissa lomailet kävelyetäisyydellä kaikista palveluista. Lomahuoneistoista löytyy vaihtoehtoja 2–10 hengen seurueille. Lapin tunnelmaa henkivissä huoneistoissa on tupakeittiö tai keittiö, olohuoneessa lämmittää takka ja oma sauna tarjoaa makoisat löylyt. Osassa huoneistoja on myös vaatteiden kuivauskaappi.

Hotellirakennuksessa sijaitseva suksienvoitelutila on lomahuoneistoasukkaiden käytössä. Kaikki lomahuoneistot ovat savuttomia. Huoneistoihin ei voi ottaa lemmikkiä.

Kiilopään lomahuoneistojen ominaisuudet

  • Sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous
  • Lomahuoneistoissa on oma sauna
  • Takka
  • Tupakeittiö tai erillinen keittiö
  • Huoneistossa on hiustenkuivain

Pohjan Ukko

Pohjan Ukko on idyllinen 10 hengen majoituskohde kahdella makuuhuoneella ja kahdella parvella. Majoitukseen sopii 10 henkeä. Pohjan Ukko soveltuu perheille tai suurelle porukalle. Pohjan Ukko sijaitsee aivan Kiilopään päärakennuksen läheisyydessä (n. 500m) ja majalta on helppo pyörähtää maastoon tai vaikka huiputtamaan Kiilopään huippu.

Kiilopään lomahuoneisto

Ekin Kammi

Ekin kammi on idyllinen lappityylinen huoneisto, jossa on vuodepaikat 8 hengelle. Huoneisto sijaitsee Kiilopään pihapiriissä ja siinä on 2 kpl makuuhuoneita, olohuone, kaksikerroksinen makuualkovi 4 hengelle, tupakeittiö, 2 wc:tä, sauna, suihku -ja pukuhuone.  Tupakeittiössä on keittolevyt, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin, astiasto ja mikro.

Kiilopään hotelli Niilanpään Ekin Kammi

Pohjan Tytär 2 hengen lomahuoneisto

Tunnelmallinen lomahuoneisto kahdelle hengelle. Huoneistossa on makuusoppi kahdelle hengelle, oma sauna ja olohuoneessa takka. Tupakeittiössä voit valmistaa itse ruuat.

Kiilopään lomahuoneisto
Kiilopään lomahuoneisto Kiilopään lomahuoneisto
Kiilopään lomahuoneisto

Lomahuoneista Oula A

Lomahuoneisto Oula A:ssa on vuodepaikat 4 hengelle ja lisävuode mahdollisuus olohuoneen vuodesohvasta.

Lomahuoneisto on kahdessa kerroksessa, alakerrassa on makuusoppi kahdelle hengelle ja parvella sängyt kahdelle. Olohuoneen vuodesohvan lisävuoteen leveys on 160 cm.

Huoneistossa on keittiö, olohuoneessa takka, sauna, suihku ja WC.

Kiilopään lomahuoneisto Oula A

Lomahuoneisto A4 (6 hlö)

Lomahuoneisto A4:sta löytyy vuodepaikat yhteensä kuudelle hengelle.

Huoneiston alakerrassa makuuhuone, jossa on kaksi sänkyjä (90×200),  parvella on makuuhuoneessa kolme sänkyä (80×200) ja parven välikössä sänky (80x 200cm) ja olohuoneessa vuodesohva.

Huoneistossa on keittiö, WC, sauna ja suihkutila ja olohuoneessa takka.

Kiilopään lomahuoneisto A4

Lomahuoneisto Outalatu A8

Outaladun lomahuoneistossa on makuuhuone kahdelle hengelle ja tuvassa vuodesohva, joten huoneistossa on vuodepaikat jopa neljälle hengelle. Huoneistossa varusteluun kuuluu varusteiden kuivauskaappi, tiskikone ja pyykinpesukone, joten siellä on helppo majoittua pidempikin aika.

Outaladun huoneisto sijaitsee hieman kauempana Kiilopään palveluista, matkaa Kiilopään vastaanotosta tulee noin 1,5 kilometriä. Hiihtoladut lähtevät noin sadan metrin päästä huoneistosta, välimatka ladulle on helppo kävellä suksien kanssa. Minimivarausaika 3 vrk.

Siirry takaisin sivun alkuun