Suomen Latu Kiilopään kehittämishankkeet

Suomen Latu Kiilopää – Kansainvälistä kasvua Kiilopään ympärivuotisen toiminnan kasvattamiseen

Hankkeessa kehitetään Suomen Latu Kiilopään tuotteita ja palveluita, tuotteistamista ja asiakaskokemusta. Toimenpiteiden tavoitteena on kansainvälinen uusasiakashankinta, asiakaspysyvyyden parantaminen ja ympärivuotisuuden kehittäminen.

Kehittämishanke tukee Suomen Latu Kiilopään tavoitetta kasvattaa kansainvälisten asiakkaiden osuus 30 % liikevaihdosta vuoden 2027 loppuun mennessä. Lisäksi hankkeessa pyritään nostamaan Suomen Latu Kiilopään käyttöastetta ympärivuotisuuden kehittämisellä, kansainvälisiä asiakkaita tavoitellaan erityisesti alku- ja sydäntalveen ja kesäkauteen.

Hankeaika: 1.2.2024-28.2.2025
Kokonaisbudjetti: 63 166 €, josta EU rahoitus on 31 583 €

Suomen Latu Kiilopää – Digitaalisen ostettavuuden ja toimintaympäristön kehittäminen

Vuonna 2022 kehitimme hankkeessa Suomen Latu Kiilopään digitaalista näkyvyyttä, uusia digitaalisia ostokanavia sekä uusia tapoja olla yhteydessä asiakkaisiin.

Hankkeen toimenpiteinä

  • päivitimme omaa osaamistamme ja sisäisiä toimintamalleja,
  • määritimme parhaat keinot ja kanavat markkinoida ja myydä palveluitamme,
  • otimme käyttöön digitaalisia asiakaspalvelukanavia perinteisten rinnalle.

Hankkeen ja kehitystyön jälkeen tuotteemme ja palvelumme ovat entistä helpommin ostettavissa ja löydettävissä verkosta. Samalla pystymme palvelemaan asiakkaita uudella tavalla uusissa kanavissa.

Hankkeen toteuttamisaika: 1.1. – 31.12.2022

Suomen Latu Kiilopään ulkoilijan ja retkeilijän saunamaailma

Rakennamme ja kehitimme Suomen Latu Kiilopäälle suomalaista saunakulttuuria esittelevän kokonaisuuden, “hyvinvoinnin pyhätön”, joka koostuu erilaisista saunoista, sauna-aiheisesta näyttelystä ja kylmävesiuintipaikasta. Saunakokonaisuus sisältää miesten ja naisten saunaosastot pukuhuoneineen sekä savusaunapalvelut.

Vaeltajan ja retkeilijän saunamaailma palvelee UKK-puistoon ja muualle Saariselän alueelle lähteviä ulkoilijoita ja retkeilijöitä huoltopisteenä ja virkistäytymiskeitaana. Samalla se palvelee Kiilopäällä 4-6 kertaa vuodessa järjestettävien tapahtumien osallistujia ja lisää alueen houkuttelevuutta. Uuden saunaosaston saunoista voi ihailla tunturimaisemia ja revontulten loistetta.

Siirry takaisin sivun alkuun