Kiilopään Hotelli Niilanpään hotellihuone

Majoitu Kiilopäällä

Aktiivilomaa tuntureiden sylissä, Kiilopään pihapiirissä palveluiden äärellä.

Hotelli Niilapää

Hotelli Niilanpää tarjoaa 34 uusittua huonetta, joista kaksi kolmen hengen huonetta, viisi neljän hengen huonetta ja kaksi esteetöntä kahden hengen huonetta. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone-wc, televisio, vedenkeitin ja hiustenkuivain. Huoneissa on myös langaton internetyhteys.

Kiilopään Hotelli Niilanpään hotellihuone

Mökit

Suomen Latu Kiilopään mökit tarjoavat täydelliset puitteet liikunnalliselle luontolomalle. Hyvin varustellut mökit sijaitsevat 120–500 metrin päässä Suomen Latu Kiilopään päärakennuksesta.

Kiilopään Lapin mökki talvella

Lomahuoneistot

Suomen Latu Kiilopään lomahuoneistoissa lomailet kävelyetäisyydellä kaikista palveluista. Lomahuoneistoissa majoittuu 2–10 henkilöä. Lapin tunnelmaa henkivissä huoneistoissa on tupakeittiö tai keittiö, olohuoneessa lämmittää takka ja oma sauna tarjoaa makoisat löylyt.

Kiilopään lomahuoneisto A4

Hostelli Ahopää

Suomen Latu Kiilopään Ahopäässä on aitoa retkeilymajan tunnelmaa! Hostellissa on yhteensä seitsemän erikokoista huonetta, joista on varattavissa yksittäisiä vuodepaikkoja nais- tai mieshuoneista. Hostellimajoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet ja iltasauna.

Kiilopään hostelli

Luontohotelli Auhto

Nukahda tunturipuron solinaan pohjoisen tähtitaivaan alla Auhton Spider Tree Tent -puumajoitteissa. Luontohotelli Auhton puumajoitteissa yövyt luonnon rauhassa kuitenkin Kiilopään palveluiden välittömässä läheisyydessä. Hintaan sisältyy aamiainen, iltasauna ja halutessasi makuupussi.

Kiilopään Luontohotelli Auhto

Caravan park

Suomen Latu Kiilopään karavaanarialueella on 8 sähköpaikkaa ja 4 peruspaikkaa. Caravan parkin paikkamaksuu sisältyy päärakennuksen suihkutilojen ja Hostelli Ahopään keittiön käyttö ja iltasauna.

Alueella on tulipaikka.

Asuntoauto Kiilopään leirintäalueella kesällä
Siirry takaisin sivun alkuun