Turvekammi Maahinen

Ravintolapalvelut Kiilopäällä

Haluatko nautiskella paikallisia makuja, taltuttaa nälän runsaasta noutopöydästä vai poiketa nopeasti munkkikahveilla? Meiltä löytyy ruokailuvaihtoehtoja moneen lähtöön!

Kammiravintola ja takkahuone

Tule nauttimaan tunnelmalliseen Kammiravintolaan. Monipuoliselta listalta löytyy esimerkiksi paikallisia Lapin herkkuja ja baarissa on kattava valikoima erilaisia juomia. Ravintolassa on 40 asiakaspaikkaa ja ikkunasta aukeaa ihastuttava näkymä Kiilopurolle.

Ravintola Kammin lohikeitto

Kahvila-Ravintola Kiilopää

Kiilopään kahvila on hiihtäjien ja retkeilijöiden taukopaikka. Kiilopään kahvilassa on tarjolla voileipiä, leivonnaisia, kahvia, teetä, mehua ja virvokkeita. Paistamme joka päivä tuoreita munkkeja ja leivoksia. Kahvilassa on A-oikeudet.

Kiilopään kahvila

Turvekammi Maahinen

Maahinen on tunnelmallinen turvekammi Kiilopään pihapiirissä. Maahiseen mahtuu noin 50 henkilöä. Maahisessa järjestetään myös viikko-ohjelmiimme kuuluvia palveluita. Tila sopii esimerkiksi pieniin juhliin ja kokouksiin.

Turvekammi Maahinen
Turvekammi Maahinen

Varaa tila yksityiskäyttöön

Tulossa syntymäpäivät, työporukan virkistyspäivät tai yhdistyksen kokous? Voimme räätälöidä juhlatilat, ravintolapalvelut ja mahdolliset aktiviteetit juuri sinun tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

+358 16 6700 720

kiilopaasales@suomenlatu.fi

Siirry takaisin sivun alkuun