Etätöihin tunturiin

Mitä, jos..

…aloittaisit työpäivän pulahduksella tunturipuroon? 

…voisit työtauolla ajaa pyörällä tunturiin ja takaisin?

…tuntisit levollisuutta ja rauhaa arjessa luonnon keskellä? 

Mullista arkirutiinisi ja tule etätöihin tunturimaisemiin Suomen Latu Kiilopäälle! ✨

Etätyöskentelijän paratiisi

Mitä meiltä löytyy:

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin täällä.

Kysy lisää etätyömahdollisuuksista:

+358 16 6700 700

kiilopaa@suomenlatu.fi

Tutustu etätyökokemuksiin

”Etätyötoimistoni Kiilopäällä oli hirsimökissä. Siellä on toimiva yhteys, joten pystyin tekemään kaikki toimistotyöt ja tarvittavat palaverit. On mieltä virkistävää, kun saa tauot viettää vaikkapa hiihtäen.” -Niina

”Ollaan huomattu, että työpäivät tuntuu lyhyemmiltä, kun pitää päivällä aktiivisen tauon ja ulkoilee. Ja siihen täällä on ollut aivan täydelliset mahdollisuudet! Vaikka työtuntien määrä on sama kuin kotona, niin aika menee nopeammin ja keskittymiskyky on parempi.” – Veera ja Saku

Vietä elämysten täyteinen loma Kiilopäällä, kansallispuiston ja tuntureiden syleilyssä

Kiilopään alue on retkeilijän paratiisi.
Sen huomasi aikanaan myös Suomen Ladun järjestöväki, joka ihastui alueen upeaan luontoon ja vaellusmahdollisuuksiin. Alueelle vedettiin tie Kakslauttasesta vuonna 1964, samana vuonna siirrettiin alueelle ensimmäiset vaatimattomat rakennukset ja avattiin Kiilopään koulutuskeskus. Suomen Latu Kiilopää oli perustettu. Nimet ovat vaihtuneet vuosikymmenten aikana: koulutuskeskuksesta tuli eräkeskus ja eräkeskuksesta tunturikeskus. 2000-luvun alkuvuosina omistajan brändi haluttiin esiin ja nimeksi vakiintui Suomen Latu Kiilopää.

Tätä nykyä Kiilopää on Lapin-matkailun ehdoton helmi: Suomen Latu Kiilopäällä voit aktiivilomailla ja rentoutua tunturien syleilyssä ja nauttia erämaan rauhasta ja puhtaasta luonnosta.


Kiilopäältä löytyy nykyisin hotelli- ja mökkimajoituksen lisäksi myös luontohotelli Auhto sekä leirintä- ja caravanalue. Kammiravintola tarjoaa paikallisia herkkuja ja maankuulu savusauna Kiilo-ojan rannalla palauttaa päivän hiihto- tai patikkaretkeltä.

Ja ne retkeilymaastot. Aivan Suomen Latu Kiilopään päärakennuksen vieressä sijaitsee portti unohtumattomaan Urho Kekkosen kansallispuistoon. Pihapiiristä lähtee niin helppoja kuin vaativia reittejä, ympäri vuoden, kaikille eri tavoin liikkuville, hiihtäjille, patikoijille, maastopyöräiljöille, polkujuoksijoille… Suomen Latu Kiilopään erikoisuus ovat päivittäiset opastetut retket. Ja jos omat välineet puuttuvat, niin välinevuokraamosta löytyy laadukkaat ulkoiluvälineet kesään ja talveen päiväksi tai pidemmäksi aikaa.

Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja varaa lomasi jo tänään!

MITEN PERILLE?

Suomen Latu Kiilopää sijaitsee Saariselän tunturialueella aivan Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa, 16 kilometrin päässä Saariselän keskuksesta ja 46 kilometrin päässä Ivalon lentokentältä. Kiilopäälle on Helsingistä yli 1 000 kilometriä – ja Oulustakin 500. Kannustamme silti vieraitamme saapumaan maata pitkin on Kiilopäälle.

Juna tuo eri puolilta Suomea Rovaniemelle, josta pääsee päivittäin linja-autolla Kiilopäälle asti. Luonnollisesti myös autolla pääsee. Jos maata pitkin liikkuminen ei ole vaihtoehto, niin lentäen pääsee toki helposti Ivaloon ja sieltä lentokenttäbussilla suoraan Suomen Latu Kiilopään pihaan. Kiilopää on kaukana, mutta hyvin saavutettavissa. Kokeile vaikka itse.


Lue lisää

Jäsenedut Kiilopäällä

Jäsenviikot Kiilopäällä

Suomen Ladun jäsenenä pääset majoittumaan alennettuun hintaan Kiilopäällä vuoden ympäri. Tulevat jäsenviikot:

2024

17.2.-24.2.Kevät alkaa -jäsenviikko (ei enää varattavissa, viikko on täynnä)
19.4.-26.4.Keväthanget -jäsenviikko
8.6.-15.6.Yötön yö -jäsenviikko
3.8.-10.8.Sadonkorjuu -jäsenviikko
22.9.-29.9.Ruskan väriloisto -jäsenviikko
16.11.-23.11.Revontulten taikaa -jäsenviikko

2025

11.4.-18.4.Keväthanget -jäsenviikko
7.6.-14.6.Yötön yö -jäsenviikko
12.7.-19.7.Kesäloman taikaa -jäsenviikko
9.8.-16.8.Sadonkorjuu -jäsenviikko
8.11.-15.11.Revontulten taikaa -jäsenviikko

LUE LISÄÄ JÄSENVIIKKOJEN TARJOUKSISTA

Maksuttomia aktiviteetteja Kiilopäällä

Suomen Ladun jäsenet voivat osallistua maksutta Kiilopään opastetuille retkille tiistaisin ja torstaisin. Liity jäseneksi täällä.

Muista aktiviteeteista jäsenet saavat 10% alennuksen käyttämällä koodia SLJASEN retkeä varatessa.

Talven jäsenretket

TIISTAIRETKI: Opastetulla retkellä pääset tutustumaan tunturihiihtoon ja Kekkospuiston upeisiin ikimetsiin ja tuntureihin. Tarvitset retkelle tunturisukset tai liukulumikengät.

Ajankohta: tiistaisin 12.12.-2.5. klo 10.30-13.30.

KURUJEN KIERROS: Latvakuru, Poliisikuru, Ihanakuru, Rumakuru, Pessinkuru, Kettukuru, Aurinkokuru, Kuutamokuru, Kirkkokuru ja monta muuta. Poronkuseman etäisyydellä Kiilopäältä on lukemattomia viimeisimmän jääkauden synnyttämiä kuruja. Tutustu niihin lumikenkäretkellä. Retkellä tarvittavat lumikengät voit vuokrata Kiilopäältä.

Ajankohta: torstaisin 14.12.-2.5. klo 10.30-13.30

LUE LISÄÄ KIILOPÄÄN OHJATUISTA AKTIVITEETEISTA

Savusauna alennettuun hintaan

Suomen Ladun jäsenet pääsevät savusaunan lämpöön 12 €/hlö.
15.2. alkaen savusaunan Suomen Ladun jäsenhinta on 15 € / hlö.

LUE LISÄÄ SAVUSAUNASTA

10% alennus vuokraamosta

Suomen Ladun jäsenet saavat 10% alennuksen vuokraamosta koodilla SLJASEN.

KATSO VUOKRAAMON TUOTTEET

Luirojärven kämppäoppaat

Kämppäoppaaksi Luirojärvelle

Haaveiletko ruska-ajasta, rauhoittumisesta ja retkistä Lapin tuntureilla? Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä ulkoilun ja luonnon parissa? Metsähallitus ja Suomen Latu hakevat jälleen yhteistyössä vapaaehtoisia kämppäoppaita Urho Kekkosen kansallispuistoon Luirojärvelle. Kämppäoppaat toimivat ruskaviikoilla Luirojärvellä retkeilijöiden tukihenkilöinä.

Kämppäoppaan tehtävät

Toimit Urho Kekkosen kansallispuistossa, sen ydinosassa Luirojärvellä vapaaehtoisena kämppäoppaana. Alueella on iso autio-varaustupa, vuokrakämppä sekä pienempi autiotupa. Kaikkiaan majoituskapasiteettia tuvissa on 38 petipaikkaa. Lisäksi alueella on sallittua telttailla. Luirojärvellä on myös sauna.

Päivät Luirojärvellä rytmittyvät näin:

9-11 Aamun aloitus: kämppäoppaan päivystys autio-varaustuvan viereisellä tulipaikalla: valmius neuvontaan ja varusteiden tsekkaukseen. Tarkistus, että pihapiiri on kunnossa, kämpät siistinä sekä sauna
ja huussit ojennuksessa.

11-18 Vapaata retkeilyä

18-21 Iltanuotio: Ohjaus saunavuoroihin, retkikokemusten vaihtoa, neuvontaa keskustelua retkeilyn haasteista, alueesta, retkietiketistä. Pannu kuumana halukkaille (kahvitarpeet viety huoltotuvalle) Kämppäoppaan viikko alkaa maanantaina iltanuotiosta. Paikalle kannattaa siis siirtyä viimeistään sunnuntaina päivällä. Kämppäoppaan viikko loppuu lauantaina aamupäivystyksen jälkeen. Siirtymät
Luirojärvelle ovat kämppäoppaan omavastuuaikaa ja tulee huomioida itse omassa ajankäytössä. Kämppäoppaat toimivat pareittain ja myös haku viikolle voi tapahtua pareittain tai yksin. Yksin hakeville haetaan pari toisesta yksin hakevasta.

Mitä kämppäoppaalta odotetaan?

Kämppäoppaan päätehtävä on toimia retkeilijöiden tukihenkilönä kansallispuiston ytimessä. Tunnet alueen siten, että osaat arvioida reittisuunnitelmia ja tehdä arvioita mahdollisista muutostarpeista. Pystyt auttamaan varusteiden kanssa, jos tarvitaan pientä korjausta tai kohennusta rinkan säätöjen kanssa. Osaat auttaa kartan ja kompassin käytön kanssa. Olet siis täysverinen retkeilijä, mutta ymmärrät myös aloittelijan haasteet ja mahdolliset virhearvioinnit varusteissa tai taidoissa. Osaat auttamisen taidon myös englanniksi, koska on todennäköistä, että tulevana kesänä tulee ulkomailtakin matkailijoita Suomeen.

Mikäli aikaa jää ja osaamista löytyy, voi tarvittaessa myös tehdä pikkukorjauksia rakenteissa niissä rajoissa mihin huoltotukikohdasta löytyy tarvittavia työkaluja.

Ajankohdat:

Opasviikko 1: 4.9.-9.9.2023

Opasviikko 2: 11.-16.9.2023

Opasviikko 3: 18.-23.9.2023

Majoitus ja matkat

Kämppäoppaat majoittuvat Metsähallituksen huoltotukikohdassa, joka on muiden tupien lähellä. Tukikohdassa on oma sauna. Tukikohdassa majoitutaan yhdessä tuvassa, joten erillisiä naisten tai miesten
nukkumatiloja meillä ei ole tarjota. Yksittäisistä hakijoista niputamme ensisijaisesti sukupuolen mukaan opasparin.

Metsähallitus maksaa oppaille ruokarahan (11 e/päivä). Tullessa ja lähtiessä on mahdollisuus majoittua Suomen Latu Kiilopään opashuoneissa (tämä tulee ilmoittaa etukäteen). Matkakuluja ei korvata, lukuunottamatta taksikyytiä välille Kiilopää (Saariselkä/Ivalo)-Aittajärvi (taksiyrittäjä laskuttaa suoraan Metsähallitusta) sekä paluukyyti. Mitään muita matkakuluja ei korvata.

Siirtymiset Luirojärvelle tulee tapahtua siten, että kämppäopas on paikalla oletettuina aikoina.

Hakeminen

Haku kämppäoppaaksi on auki 31.5.2023 (klo 23:59 saakka). Haku tapahtuu oheisen linkin kautta.

Lisätietoja vapaaehtoispestistä antaa Petri Kulha Metsähallitukselta: petri.kulha@metsa.fi.

Kämppäoppaille järjestetään yhteinen perehdytys etäyhteydellä elokuun aikana.

Arvonnan ehdot ja tietosuojaseloste

Voit osallistua kilpailuun Tästä

Arvonnan ehdot ja tietosuojaseloste

1. Järjestäjä

Suomen Latu Kiilopää

2. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 17.6.–31.9.2022

3. Kilpailuun osallistuminen ja palkinto

Palkinto on henkilökohtainen. Voittoa ei voi luovuttaa toiselle eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Kilpailuun saavat osallistua vähintään 18-vuotta täyttäneet.

Arvonnassa ovat mukana kaikki 31.12.2022 mennessä arvontaan osallistuneet. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvontaan osallistumisen yhteydessä ilmoitetuilla yhteystiedoilla 2 viikon kuluessa arvonnasta, Lumene Oy arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

Kukin osallistuja voi voittaa enintään yhden palkinnon. Jos sama henkilö arvotaan useamman kuin yhden palkinnon voittajat, arvotaan uusi voittaja. Voittajan on erikseen pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä sekä ikänsä.

Kilpailun palkinnot ovat:

· Pääpalkintona arvotaan 2 hengen hotellimajoitus hotelli Niilanpäässä 5 vuorokaudeksi ajalla 1.11.2022–17.2.2023

· Muina palkintoina arvotaan 5 kpl Kiilopään puffi-/tuubihuiveja.

Pääpalkintoa arvotaan yhteensä 1 (YKSI) kpl, puffi-/tuubihuiveja arvotaan 5 (viisi) kappaletta. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Koronatilanteen tai muu henkilökohtaisen syyn estäessä pääpalkinnon toteutuksen mainittuna ajankohtana, matkan ajankohdasta sovitaan erikseen voittajan kanssa.

Suomen Latu Kiilopää pidättää oikeuden muutoksiin.

4. Arvonta

Arvonta suoritetaan 14.10.2022 mennessä.

Järjestäjä suorittaa palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

Arvontaan eivät saa osallistua Suomen Latu Kiilopään työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti

osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista kilpailuun liittyvistä virheistä.

Järjestäjä, arvonnan toteuttaja tai arvonnan yhteistyökumppanit eivät vastaa mahdollisista painovirheistä, osallistujien yhteystiedoissa olevista virheistä taikka tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa, palkinnon vastaanottamisessa tai sen käyttämisessä.

Edellä mainitut vastuunrajoitukset eivät rajoita sellaista korvausvelvollisuutta, jota ei voida poissulkea tai rajoittaa kuluttajansuojalainsäädännön, tuotevastuulain tai muun pakottavan lainsäädännön nojalla.

4. Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Suomen Latu Kiilopää

Osoite: Kiilopääntie 620, 99830 Saariselkä

Puhelinnumero: +358 16 6700 700 www-osoite: www.kiilopaa.fi

Y-tunnus / Suomen Latu: 0202192-1

Rekisterin tietosisältö:

Nimet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Tietolähteet:

Asiakaskyselylomake Kiilopäällä ja Kiilopään verkkosivuilla www.kiilopaa.fi

Rekisterin tarkoitus:

Rekisterin tarkoituksena on käsitellä asiakassuhteessa tarvittavia tietoja henkilötietolain 8 §:n mukaisesti. Tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä yhteydenpitoon. Valitessasi, että tietoja voidaan käyttää markkinointia varten, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollista markkinointimateriaalia kuten uutiskirjeen, jonka tilauksen voi perua koska tahansa.

Tietojen luovutus:

Tietoja ei luovuteta muille osapuolille.

Rakastu hiihtoon

Rakastu hiihtoon tunturissa!

Suomen Ladun Rakastu hiihtoon -kampanja kutsuu kaikki ladulle! Kampanjan tavoitteena on innostaa hiihtoon, jakaa helppoja vinkkejä sekä edistää hyvää latuetikettiä. Kampanjan aikana jaetaan tietoa hiihdosta, välineistä ja varusteista, voitelusta sekä helppoja tekniikkavinkkejä ja vinkkejä laturetkien järjestämiseen. Kampanja alkaa Kansallisena hiihtopäivänä 29.1.2022, jolloin järjestetään laturetkiä ympäri Suomen!

#kaikkiladulle #rakastuhiihtoon

Kiilopään opastetut tunturiretket torstaisin 3.2, 10.2. ja 17.2.

Kiilopäällä hiihdämme luonnollisesti tunturiin! Tervetuloa rakastumaan tunturihiihtoon maksuttomille torstairetkille 17.2. saakka.

Oppaan johdolla pääset nauttimaan hiihdosta merkittyjen reittien ulkopuolella. Retket suuntautuvat Kiilopään tunturimaisemiin ja satumaisiin ikimetsiin. Tarvitset retkelle lämmintä vaatetta, juotavaa ja pientä evästä sekä tunturisukset tai liukulumikengät. Välineet retkelle voit vuokrata Kiilopään vuokraamosta. 

Retken lähtöaika on klo 10 ja kesto 4-5 tuntia. Noudathan vuokravälineet hyvissä ajoin ennen retkeä.

Ilmoittaudu retkelle ja varaa välineet

Luirojärven kämppäoppaat

Hae vapaaehtoiseksi kämppäoppaaksi Luirojärvelle 13.6. mennessä.

Suomen Ladun ja Metsähallituksen yhteistyö jatkuu! Nyt haemme syksyksi vapaaehtoisia kämppäoppaita Urho Kekkosen kansallispuistoon Luirojärvelle.

Mitä kämppäoppaalta odotetaan?

Kämppäoppaat toimivat pareittain ja myös haku viikolle voi tapahtua pareittain tai yksin. Yksin hakeville haetaan pari toisesta yksin hakevasta.

Kämppäoppaan päätehtävä on toimia retkeilijöiden tukihenkilönä kansallispuiston ytimessä. Tunnet alueen siten, että osaat arvioida reittisuunnitelmia ja tehdä arvioita mahdollisista muutostarpeista. Pystyt auttamaan varusteiden kanssa, jos tarvitaan pientä korjausta tai kohennusta rinkan säätöjen kanssa. Osaat auttaa kartan ja kompassin käytön kanssa.

Olet siis täysverinen retkeilijä, mutta ymmärrät myös aloittelijan haasteet ja mahdolliset virhearvioinnit varusteissa tai taidoissa. Osaat auttamisen taidon myös englanniksi, koska on todennäköistä, että tulevana kesänä tulee ulkomailtakin matkailijoita Suomeen ja hallitset perusensiaputaidot.

Mikäli aikaa jää ja osaamista löytyy, voi tarvittaessa myös tehdä pikkukorjauksia rakenteissa niissä rajoissa mihin huoltotukikohdasta löytyy tarvittavia työkaluja.

Päivät Luirojärvellä rytmittyvät näin:

9-11 Aamun aloitus: kämppäoppaan päivystys autio-varaustuvan viereisellä tulipaikalla: valmius neuvontaan ja varusteiden tsekkaukseen. Tarkistus, että pihapiiri on kunnossa, kämpät siistinä sekä sauna ja huussit ojennuksessa.

11-18 Vapaata retkeilyä

18-21 Iltanuotio: Ohjaus saunavuoroihin, retkikokemusten vaihtoa, neuvontaa keskustelua retkeilyn haasteista, alueesta, retkietiketistä. Pannu kuumana halukkaille (kahvitarpeet viety huoltotuvalle)

Kämppäoppaan viikko alkaa sunnuntaina iltanuotiosta. Paikalle kannattaa siis siirtyä viimeistään sunnuntaina päivällä. Kämppäoppaan viikko loppuu sunnuntaina aamupäivystyksen jälkeen. Siirtymät Luirojärvelle ovat kämppäoppaan omavastuuaikaa ja tulee huomioida itse omassa ajankäytössä.

Ajankohdat:

  1. Viikko 29.8.-5.9.
  2. Viikko 5.-12.9.
  3. Viikko 12.-19.9.

Kämppäoppaat majoittuvat Metsähallituksen huoltotukikohdassa, joka on muiden tupien lähellä. Tukikohdassa on oma sauna. Tukikohdassa majoitutaan yhdessä tuvassa, joten erillisiä naisten tai miesten nukkumatiloja meillä ei ole tarjota. Yksittäisistä hakijoista niputamme ensisijaisesti sukupuolen mukaan opasparin.

Oppaille maksetaan ruokaraha (11 e/päivä) à Metsähallitus. Tullessa ja lähtiessä on mahdollisuus majoittua Suomen Latu Kiilopään majoituksessa, johon kuuluu myös lähtösauna ja ruoka (tämä tulee ilmoittaa etukäteen Tunturikeskukseen). Matkakuluja ei korvata, lukuunottamatta taksikyytiä välille Kiilopää (Saariselkä/Ivalo)-Aittajärvi (taksiyrittäjä laskuttaa suoraan Metsähallitusta) sekä paluukyyti. Mitään muita matkakuluja ei korvata.

Siirtymiset Luirojärvelle tulee tapahtua siten, että kämppäopas on paikalla oletettuina aikoina.

Hakeminen

Haku kämppäoppaaksi on auki 4.-13.6.2021. Kämppäopaspareille ilmoitetaan opasviikon varmistumisesta 18.6.2021 mennessä. Järjestämme etänä perehdytystilaisuuden oppaille 19.7. ja lähetämme siihen teams-linkin tai vastaavan etukäteen.

Haku kämppäoppaaksi.

Lisätietoja antavat: Tarja Tuovinen /Metsähallitus (tarja.tuovinen@metsa.fi) ja Mervi Savolainen/Suomen Latu (mervi.savolainen@suomenlatu.fi).

KIILOPÄÄN RAVINTOLA SIIRTYY TAKEAWAY-toimintaan

Kiilopään kahvila- ja ravintolasali on suljettuna ajalla 8.-28.3.2021. Toiminta jatkuu kuitenkin päivittäin ns. TAKEAWAY-palveluna, jossa kahvilatuotteita tarjotaan MINIMARKETISTA klo 8-22 ja ruokapalvelut toteutetaan asiakkaalle noutopalveluna klo 8-19. Kts ravintolasivuiltamme palvelut tarkemmin!

Takeaway

 

Takeaway -ateriat majoittujille

Voit noutaa kaikki ateriat nautittavaksi omassa rauhassa mökillä tai hotellihuoneessa.

Aamiainen klo 8-10

Lounas klo 11-15

Päivällinen klo 17-19

(Aterioiden varaukset edellispäivänä klo 19 mennessä)

Latukahvila

Latukahvila ja minimarket palvelee päivittäin klo 8-22. Latukahvilasta kahvi ja muut lämpimät juomat, pullat, munkit, poro- ja lohirieskat myös mukaan ostettuna.

Annosruuat ja pizzat takeawayna klo 12-19

Tilaukset numerosta 016 6700 700.

KIILOPÄÄN KOKIT SUOSITTELEVAT

Perinteistä poronkäristystä perunamuusilla (L, G)24,00
Kanakori ranskanperunoilla, dippikastiketta (M)11,90
Kiilopään burger
Naudanlihapihvi, cheddarjuusto, pekonia, kurkkusalaattia, sipulia, tomaattia, salaattia, hampurilaismajoneesia ja ranskanperunoita.
14,90
Poroburger
Poronjauhelihapihvi, cheddarjuusto, pekonia, kurkkusalaattia, sipulia, tomaattia, salaattia, hampurilaismajoneesia ja ranskanperunoita.
14,90
Ranskikset, dippimajoneesia7,00

PIZZAT

KERO
Leipäjuustoa, mozzarella-edamia, yrttiöljyä
9,50
KÖNGÄS
Kinkkua, pepperoni-makkaraa, pekonia, sipulia, sinihomejuustoa
12,50
JÄNKÄ
Kebab -lihaa, sipulia, jalopenosiivuja, tomaattia, valkosipulimajoneesia
12,50
GAISSA
Broileria, ananasta, sinihomejuustoa, bearnaisekastiketta ja paholaisenhilloa
12,50
UPPURA
Vuohenjuustoa, anansta, aurinkokuivattua tomaattia, rucolaa, balsamicoa ja paholaisenhilloa
12,50
HÄKÄRÄ
Nyhtökauraa, paprikaa, sipulia, sieniä, vegaanijuustoa
12,50
KAAMOS
Lämminsavulohta, oliiveja, sipulia, katkarapuja, hapankorppurouhetta, teriyaki-kastiketta
14,50
AIHKI
Poronkäristystä, pekonia, sipulia, tomaattia, sinihomejuustoa
15,90
KIEKERÖ
Savuporoa, sipulia, ananasta, tomaattia
15,90
POUNIKKO
Lämminsavustettua hierveä, leipäjuustoa, sipulia, sieniä, hapankorppurouhetta
15,90
MUKKA
Kylmäsavulohta, katkarapuja, tomaattia, sipulia, rucolaa
15,90
MYRÄ
4 täytettä valintasi mukaan
15,90
PIKKUMYRÄ
Lasten pitsa 2 täytteellä
9,50

TÄYTEVAIHTOEHDOT 2€: Aurajuusto, leipäjuusto, vuohenjuusto, mozzarella-edam, vegaanijuusto. poronkäristys, savuporo, savuhirvi, palvikinkku, kebab, broiler, pepperoni, savulohi, kylmäsavulohi, tonnikala, katkarapu
TÄYTEVAIHTOEHDOT 1€: Tomaatti, ananas, sipuli, rucola, paprika, oliivi, jalopeno, aurinkokuivattu tomaatti, sienet, nyhtökaura/härkis
KASTIKKEET 1€: Valkosipulimajoneesi, teriyaki, BBQ, bearnaise, paholaisenhillo
LISÄKSI: Hapankorppurouhe, oregano, valkosipuli-öljy, yrttiöljy

PIZZAN PUOLITUSLISÄ 1.50€

Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.

Vuokraamopassi

Vuokraamopassi 99€/hlö/3 päivää

Talven huipputarjous omatoimiliikkujalle!

Vuokraamopassi 99€/hlö/3 päivää. Sisältää pyörän vuokran yhdeksi päiväksi ja kahdeksi päiväksi vapaavalintaiset lumiliikuntavälineet (tunturisukset, lumikengät, liukulumikengät, vapaan tai perinteisen sukset). Voit myös vaihtaa lumiliikuntavälineitä kesken päivän.

Vuokraamopassi on myynnissä 14.12.2020-20.2.2021. Passin voi ostaa netistä viimeistään kolme päivää ennen passin voimassaoloajan alkamista. Tämän jälkeen passin voi ostaa suoraan vuokraamosta. Passeja on myynnissä rajoitettu määrä.