Maastopyöräily Kiilopäällä kesällä

Kiilopää Adventures – Aloita seikkailu täältä!

Kiilopää Adventures välinevuokraamo on auki joka päivä klo 9-15 ja palvelee sekä Kiilopäällä majoittuvia, että muita asiakkaita. Noutopisteestämme saat haettua varusteita kätevästi myös aukioloaikojen ulkopuolella.

 

Mitä tarjoamme?

Kiilopää on ykköspaikka vaellukselle lähtöön. Tarvittavat vaellusvarusteet löydät aina teltoista keittimiin ja keveisiin makuupusseihin. Lähde tekemään ikimuistoinen seikkailu tunturiin maasto- tai läskipyörällä, sähköllä tai ilman sähköä. Vuokraamo shopista voit ostaa omaksesi kartat, sääskihuput tai retkityynyt ja saatavilla on myös pyöräilytarvikkeita.

Kiilopää Adventures suosittelee osallistumaan opastettuihin aktiviteetteihin, joita paikalliset oppaat ohjaavat niin yksityisesti kuin ryhmillekin. Oppailta saat myös vinkit alueen reitteihin ja aktiviteetteihin, joita voit harrastaa itsenäisesti.

Kesään

Pyörät

Kiilopäältä vuokraat laadukkaat maasto- ja läskipyörät sekä luomuna että sähköavusteisina. Meiltä saat pyörät vuokralle myös lapsille, jolloin koko perhe pääsee kokemaan tunturit pyörän selässä.

Maastopyörämme ovat Orbea Occam H30 ja Orbea Rise H30 täysjoustopyörät. Läskipyörämme ovat Rockmachinen  Vyöry 30 ja Vyöry e-70 pyöriä. Orbea Laufey lasten pyörät takaavat ajohauskuuden perheen pienimmille.

Vaelluskengät Kiilopäällä kesällä

Retkeilyvarusteet

Kiilopäältä löydät varusteet sekä päiväretkille että pidemmille vaelluksille. Tarjonnassamme on mm. Fjällrävenin makuupusseja sekä kesä- että talvikäyttöön, retkikeittimiä ja makuualustoja.

Retkikeittimistä valikoimassamme on Primuksen Primetech stove kaasukeittimiä ja Omnifuel monipolttoainekeittimiä sekä trangioita ja risukeittimiä.

Syysvaellus Kiilopäällä

Rinkat ja kantolaitteet

Vuokraa rinkka tai reppu vaelluksellesi tai päiväretkelle. Fjällrävenin rinkkoja löytyy 45 litrasta 85 litraan ja lapsenkantorinkalla kannat helposti myös perheen pienimmät mukaan tunturiin ja näin koko perhe pääsee nauttimaan ainutlaatuisesta Lapin luonnosta.

Fjällrävenin kupoli- tai tunneliteltat ovat kahden ja kolmen hengen telttoja ja vuokrattavissa on myös koviin olosuhteisiin tarkoitettu neljän vuodenajan talvitelttaan

Talveen

Tunturihiihtoa Kiilopäällä

Hiihto- ja tunturihiihto

Kiilopäällä pääset nauttimaan pitkästä hiihtokaudesta ja Suomen parhaista hiihtoladuista. Kiilopää Adventures vuokraa laadukkaita Fischerin perinteisiä ja vapaan hiihtotavan suksia. Valikoimaamme kuuluu myös Fischerin seinäpidon takaavat tunturisukset tai OAC:n liukulumikengät, joilla pääset nauttimaan umpihangen vapaudesta hoidettujen latujen ulkopuolella.

Meiltä saat myös muut hiihtoon kuuluvat varusteet kuten suksivoiteet, skinit tunturisuksiin ja suksien huoltoa.

Lumikenkäily

Kiilopään ympäristö on mitä parhain talven lumikenkäseikkailuun. Vuokraa lumikengät vuokraamosta ja lähde tutustumaan alueen kuruihin ja satumaisiin ikihonkametsiin.

Lumikengillä voit tehdä omia reittejä tai kulkea valmiiksi tallattuja reittejä, jolloin eteneminen on kevyempää kuin umpihangessa. Vuokraamomme lumikengät ovat kevyet ja niitä on eri kokoisia ja lapsillekin omansa.

Ahkiot

Haluatko kokeilla talvivaellusta, mutta et omista omaa ahkiota tai rinkkaa? Ei huolta, voit vuokrata ahkion Kiilopää Adventures vuokraamosta ja lähteä kohti talvista erämaata.

Meiltä löytyy Fjellpulkenin ja Savotan Paljakka ahkioita. Hiihtoretkiä voi tehdä lastenvetoahkiota vetäen, jolloin koko perhe pääsee laduille tai latujen ulkopuolelle perheen pienimpien kanssa.

Kiilopää Adventures Noutopiste

Meiltä voit vuokrata varusteita myös aukioloaikojen ulkopuolella. Vaikka saapuisit Kiilopäälle myöhemmin, pääset silti toteuttamaan seikkailuja tunturiin ilta-auringossa tai revontulien välkkyessä taivaalla. Ennakkovaraukset vuokraamosta ja saat tarvittavat tiedot varusteiden noutoon.

Siirry takaisin sivun alkuun