Aktiviteetit Kiilopäällä

Meillä ei tule aika pitkäksi! Kiilopäällä on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja niin rauhalliseen menoon kuin aktiivisempaakin lomaa kaipaavalle. Katso meneillään olevat viikottaiset aktiviteettimme ja koe unohtumattomia hetkiä keskellä kauneinta Lapin luontoa.

 

Kesän viikko-ohjelma

Mitä muuta kesällä voi tehdä Kiilopäällä?

Ohjattujen aktiviteettien lisäksi Kiilopään ympäristö tarjoaa tekemistä myös omatoimisemmalle matkailijalle.

Kiilopäätä ympäröi mainio merkittyjen retkeilyreittien verkosto meiltä käsin voit tehdä niin päiväretkiä kuin usean päivän vaelluksiakin. Kiilopään ja Saariselän alueella on myös satoja kilometrejä maastopyöräilyyn soveltuvia reittejä, joilla maisemat vaihtelevat vanhoista metsistä avotunturiin. Pihaltamme lähtee myös täyspitkä frisbeegolfrata, kymmeniä Suomen Ladun ylläpitämiä geokätköjä ja kiintorastirata. Kiilopään tunnelmallinen savusauna ja uintipaikka Kiilopurossa takaavat täydellisen rentoutumisen retkipäivän jälkeen. Sisätekemiseen meiltä löytyy myös kuntosali.

Kiilopään retkineuvonta:

Oppaat ovat tavattavissa päärakennuksen aulassa ma-pe klo 8.30-9.15 ja muina aikoina Kiilopään vuokraamossa.

Katso myös kesän tapahtumat!

Maastopyöräily, fatbiking

Vuokraa varusteet kesäretkille

Retkeily Urho Kekkosen kansallispuistossa on vaivatonta, sillä Kiilopää Adventures vuokraamosta löydät kaiken mitä tarvitset onnistuneen aktiivipäivän tai loman viettoon: luomu- ja sähköavusteiset maastopyörät ja läskipyörät, rinkat, teltat, makuupussit, keittimet ja riippumatot.

Siirry takaisin sivun alkuun