Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Muumien hiihtokoulu

20.2.2023 6.3.2023

Talvilomaviikoilla 8-10 Kiilopäällä järjestetään maanantaisin Muumien hiihtokoulu. Muumien hiihtokoulussa harjoitellaan hiihtotaitoja leikkien kautta, alamäki- ja ylämäkitekniikkaa sekä hiihdetään seikkailullisia metsälatuja. Hiihtokoulu sopii kaiken ikäisille lapsille. Alle kouluikäiset osallistuvat hiihtokouluihin yhdessä vanhemman kanssa. Kokeneemmille hiihtäjille hiihtokoulussa on myös mm. luistelutekniikkaa ja mäkihypyn alkeita.

Ajankohta: maanantaisin 20.2., 27.2. ja 6.3. klo 11-12.30 ja 14-15.

Hinta: 15 €/lapsi. Hinta sisältää osallistumisen hiihtokouluun ja lämmintä mehua hiihtämisen välissä. Ilmoittauduthan viimeistään edellisenä päivänä hiihtokouluun!

Kiilopään perheviikkojen osallistujille hiihtokoulu on maksuton eikä heidän tarvitse ilmoittautua hiihtokouluun erikseen.

Ennen hiihtokoulua
Varaathan säähän sopivat varusteet lapselle päälle. Jotta oppiminen olisi mukavaa, hauskaa ja helppoa, täytyy lasten pukeutumisen ja välineiden olla asianmukaisia. Lapsella tulee olla toimivat ja ennen kaikkea oikeankokoiset sukset, siteet, hiihtokengät ja sauvat. Lasten suksia myös vuokrataan Kiilopään vuokraamosta.

Hiihtokouluun saapuminen
Hiihtokoulun ohjaajan tapaat Suomen Latu Kiilopään pääoven edustalla. Mahdolliset vuokravälineet voi noutaa vuokraamosta ennen kurssin alkua. Varaathan riittävästi aikaa välineiden sovittamiseen.

Pakkasraja tai kurssin peruminen
Mikäli on kova pakkanen tai sääolosuhteet muuten sellaiset, että kurssia ei voida järjestää, ilmoitamme AINA peruutuksista tai aikataulumuutoksista ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun huoltajan matkapuhelimeen.

Lisätietoa
Suomen Latu Kiilopää, pääopas Satu Salminen, satu.salminen@suomenlatu.fi, puh. 040 5444875. 


Kiilopää pidättää oikeudet muutoksiin.