Suomen Latu Kiilopää toivottaa sinut tervetulleeksi unohtumattomalle kesäseikkailulle tunturimaisemiin Urho Kekkosen kansallispuiston portilla. Vietä rentouttavaa lomaa Kiilopään tunnelmallisissa majoitusvaihtoehdoissa. Perinteiset mökit ja lomahuoneistot tarjoavat kodikkaan ympäristön lomatunnelmaan, hotellihuoneemme tarjoavat yhdistelmän mukavuutta ja luonnonläheisyyttä. Herää joka aamu virkistyneenä ja valmiina uusiin seikkailuihin, kun luonnon kauneus ja rauha ympäröivät sinut.

Kuurakaltio savusauna

Kiilopään savusaunan lempeät löylyt ja Kiilopuron virkistävät kylvyt on Visit Finlandin mukaan yksi viidestä ehdottomasti koettavasta saunasta Suomessa!

Perinteisen savusaunan lämmittäminen aloitetaan jo aikaisin aamusta, jotta saunomaan päästään jo iltapäivällä. Saunatonttumme huolehtii saunojien viihtyvyydestä ja kertoo mielellään savusaunan perinteistä.

Savusauna on varattavissa vain omalle porukalle tai voit varata paikan yleisövuorolta sähköpostitse kiilopaa@suomenlatu.fi.

Ainutlaatuinen yö tunturipuron solinassa

Luontohotelli Auhtossa voit nukahtaa tunturipuron solinaan pohjoisen taivaan alla. Luontohotellissa yövyt Spider Tree Tent -puumajoitteessa. Spider tree majoitteesta avautuu näkymä joka suuntaan, joten sieltä on mukava seurata loppukesän pimenevien iltojen tähtitaivasta.

Majoituksen hintaan kuuluu aina aamiainen, tulistelupaikkojen käyttö, hostellin keittiön käyttö, suihkut, wc, kuntosali ja päivittäissaunat. Voit tuoda oman makuupussin tai lainata sen veloituksetta Kiilopäältä.

Tervetuloa kokemaan elämäsi unohtumattomimmat yöunet!

KESÄTARJOUS!

4-6 yön hotelli- tai mökkimajoitus -15 %

Kiilopään kesä on täynnä tapahtumia!

Kesäkauden avaa Rakastu retkeilyy -kurssi ja ainutlaatuinen Kiilopään Tunturihaaste -vaellustapahtuma. Joogakurssit tunturiluonnon parissa antavat sinulle mahdollisuuden päästää irti arjestasi, levähtää ja voimaantua. Kiilopään polkujuoksuviikon aikana Suomen Ladun kokeneet polkujuoksuohjaajat johdattavat sinut juoksuretkille tuntureiden erämaahan. Kesän perheviikolla tutustutaan niin päivä- kuin yöretkeilyyn, opetellaan retkeilytaitoja ja Lapin luonnon tuntemusta ja pelataan vauhdikkaita pihapelejä. 

Kiilopää tarjoaa monipuolisen valikoiman aktiviteetteja, jotka herättävät luontorakastajan sydämen sykkimään.
Varaa paikkasi Kiilopään viikkoaktiviteetteihin tai vuokraa pyörä omille seikkailuille.
Vaelluksille haluaville löytyy upeita reittejä, joista voi valita oman taitotason mukaan. Pyöräilijöille löytyy useita eri mittaisia reittejä jotka vievät Kiilopään ja Saariselkän tunturimaisemiin.